Wie zijn wij?

Showroom Kegels Turnhout

Zo het merk, zo de dealer

Makkelijk bereikbaar, vlak bij de ringweg aan de rand van Turnhout, is Kegels Turnhout gevestigd. Kegels Turnhout is concessiehouder  van Saab, Fiat en Alfa Romeo.

Het motto

"Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen." Dat is ons motto. Dit bereiken wij door als een hecht team voor onze klanten de beste partner in rijplezier te zijn. Hierbij streven we naar een efficiënte samenwerking binnen het team om zo een optimale kwaliteit te garanderen.
De trouw van onze klanten is hierbij onze motivatie.

De showroom

De showroom, waarin steevast alle recente modellen worden getoond van zowel Saab, Fiat en Alfa Romeo, werd gebouwd volgens een warm en uitnodigend concept. Daarbij wordt uitvoerig gebruik gemaakt van glas en wit licht. Zo worden de traditionele waarden zoals klasse en kwaliteit in de verf gezet. Kegels Turnhout voegde daar nog een extra eigenschap aan toe: transparantie.
Wie de showroom bezoekt, heeft meteen ook zicht op de bureaus en de werkplaats. Wij dragen openheid hoog in het vaandel.

De service

Kegels Turnhout heeft doorheen de jaren heel wat know-how opgebouwd op het vlak van service. Onze techniekers beschikken over veel ervaring en volgen een continue bijscholing bij Saab, Fiat en Alfa Romeo. Het commerciële team is tot in de details op de hoogte van lease- en financieringsformules, verkoopsvoorwaarden en autoverzekeringen.

Advies nodig bij de keuze van een nieuwe of tweedehandswagen? Op zoek naar de beste financiering of Leasing? Info nodig over technische aspecten? Wat de aard van de vraag ook is, bij Kegels Turnhout kunt u altijd terecht.