Abarth (1)

Gepubliceerd op

Ontdek de nieuwe Abarth 595 in onze showroom!


Abarth nodigt liefhebbers van het merk uit lid te worden van de « Scorpionship »

· « Scorpionship » : de club voor klanten en liefhebbers van het merk Abarth.

De « Scorpionship », de enige officiële Abarth-vereniging voor klanten, verzamelaars, leden van clubs en fans van het merk, is nu officieel open voor Belgische en Luxemburgse kandidaten. Elk geïnteresseerd persoon kan zich door middel van het invullen van een formulier inschrijven op de site scorpionship.abarth.com

De leden van de « Scorpionship » kunnen genieten van tal van interessante voordelen, zoals een geprivilegieerde toegang tot het « Scorpionship News » op een specifieke website, evenementen of de meest recente info over producten, kits en accessoires. Meer nog, de leden kunnen eveneens genieten van specifieke kortingen voor aankopen via de Abarth e-store alsook voor accessoires en uitrustingskits van Mopar. Zij kunnen zich eveneens inschrijven om deel te nemen aan bepaalde wedstrijden met exclusieve prijzen. Andere aantrekkelijke opportuniteiten is de mogelijkheid om deel uit te maken van de teams tijdens de races van de Abarth Trophy of om kans te maken op een weekend aan het stuur van een Abarth Biposto.

Personen die zich lid maken krijgen hun persoonlijke « Scorpionship card », die recht geeft op tal van voordelen en promoties, die hen toelaat deel te nemen aan wedstrijden of zich in te schrijven voor internationale evenementen.

Deze zomer zal Abarth de eerste « Scorpionship » meeting organiseren : een weekend op circuit, in het teken van ‘performance', waar de deelnemers kunnen rijden met hun eigen voertuig en professionele piloten kunnen ontmoeten.