Corona virus

Gepubliceerd op

Het Coronavirus dwingt ons tot maatregelen

 

 

Tijdelijke stand-by modus, maar nog steeds bereikbaar

 


Bij Kegels Turnhout staan klanten en medewerkers steeds centraal. We streven er te allen tijde naar om een gezonde band met hen op te bouwen. Om deze band niet in het gedrang te brengen en de verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken, hebben we beslist om zowel de showroom als het atelier tot minstens 5 april in stand-by moduste plaatsen. Dit betekent concreet dat:

  • Onze showroom en werkplaats gesloten zijn. Geplande afspraken worden uitgesteld tot na 5 april. Alle getroffen klanten zullen persoonlijk gecontacteerd worden om vervolgstappen te bespreken. 
  • Voor zeer dringende depannagesbekijken we samen met u wat mogelijk is. Werkt u in de zorgsector of is de herstelling of het onderhoud van uw wagen om welke reden dan ook onvermijdelijk, mag u ons steeds contacteren:
  • Voor alle commerciële vragen kunt u terecht bij Pieter of Jeroen:

Zoals hierboven vermeld, blijven wij op weekdagen steeds bereikbaar tussen 9u en 17u.

Assistance
Bij problemen met wagens jonger dan twee jaar of die het afgelopen jaar bij ons op onderhoud zijn geweest, kunt u steeds beroep doen op de gratis pechverhelping van Fiat, Alfa Romeo of Abarth, via respectievelijk:
  • Fiat: +32 (0)800 55 111
  • Alfa Romeo: +32 (0)800 55 666
  • Abarth: +32 (0)800 55 777
Draag in deze tijd zorg voor uzelf en uw naasten. Wij hopen dat we vanaf 6 april weer 100% klaar kunnen staan om de band met u verder op te bouwen, zodat u terug kunt genieten van uw wagen en optimaal rijplezier.  
 
Met dank voor uw begrip en vriendelijke groeten,


Joris Kegels 
Namens het volledige team van Kegels Turnhout