Fiat Freemont Cross

Gepubliceerd op

Nieuwe Fiat Freemont Cross :
De nieuwe Fiat Freemont Cross is de ‘top-of-the-range' crossover die een uiterst gediversifieerd en breed publiek zal aanspreken met oog voor de nieuwste ontwikkelingen en die steeds op zoek zijn naar een perfect evenwicht tussen functionaliteit en design.

De Cross-versie straalt de outdoor spirit uit van de Fiat Crossover, voor diegenen die hun eigen weg gaan, ongeacht de afstand en de weersomstandigheden. De Fiat Freemont Cross wordt gekenmerkt door een ruige, onderscheiden look dankzij de nieuwe voor- en achterbumpers met Detail Chrome-afwerking, de ‘glossy black' grille vooraan, de vijfspaak 19" Hyper Black velgen en de Platinum Chrome- getinte zijskirts. De zwarte lichtunits voor- en achteraan geven de Freemont een ruige persoonlijkheid, een expressie van levenslust om elke weg op te kunnen gaan.

De Fiat Freemont is voorzien van een exclusief interieur met nieuwe leder zetels met sportieve inserts en lichtgrijze stiknaden, interieurafwerking in Liquid Graphite, het standaard 8.4" Uconnect navigatiesysteem met aanraakscherm, parkeercamera achteraan en een Premium Alpine audio system met zes luidsprekers, 368 Watt versterker en subwoofer. Verder zijn er nog de elektrisch verwarmde en inklapbare buitenspiegels, zes airbags, verlichte bekerhouders, Keyless Entry en Keyless Go met startknop en audio- en snelheidsbedieningsfuncties op het stuur.

Fiat Freemont klanten kunnen eveneens een gepersonaliseerd interieur kiezen met 32 zetelconfiguraties en meer dan 20 opbergcompartimenten met een totaalcapaciteit van 140 liter, wat praktisch overeenkomt met dezelfde ruimte van een city car. Een laadvolume van ruim 1.5 kubieke meter dat wordt bereikt door de zetels van de tweede en derde rij neer te klappen.

Deze nieuwe ‘top-of-the-range' versie is beschikbaar met de 140 pk 2.0 MultiJet II motor, met manueel zes versnellingen en voorwielaandrijving en de 170 pk 2.0 MultiJet II, met de 4×2 versie met manuele versnellingsbak en een actieve AWD versie uitgerust met een zestrapsautomaat.

Meer in detail, de actieve AWD (All-Wheel Drive) is van het type is ‘on demand', met een elektronische controle unit die sensoren gebruikt om de grip van de vier wielen te meten en kan transfereren naar de achterwielen. Het elektronisch systeem regelt de transfert van het koppel door middel van ECC (Electronically Controlled Coupling) en interageert enkel wanneer dit nodig is, dit om onnodige bransdstofkosten uit te sparen.

 

Fiat Freemont Cross vanaf 34.310,00 EUR incl. BTW

Tot 31/01/2015 supercondities op de Fiat Freemont.