Lockdown 2.0

Gepubliceerd op

 

Beste klant,

Zoals je weet bevinden we ons vandaag de dag in een tweede lockdown om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Gezien jij als klant en onze medewerkers steeds centraal staan bij Kegels Turnhout, streven we ernaar zoveel mogelijk in te zetten op onze online services.

Dit betekent concreet dat: 

  • Onze services beschikbaar blijven. Het onderhoud van jouw wagen, een herstelling of het overschakelen naar winterbanden kan dus nog steeds bij Kegels Turnhout. Uiteraard na afspraak en steeds met respect voor social distancing, mondmaskers en voldoende ontsmetting.
  • We zoveel mogelijk inzetten op verkoop op afstand. Dit wil zeggen dat je ons steeds telefonisch, via mail of via een virtuele meeting kan bereiken. Heb je jouw droomwagen dus gevonden op onze website? Vind dan onderaan deze mail onze contactgegevens voor de verdere begeleiding.

Heb je interesse in een wagen? Dan doen wij er samen alles aan zodat je hier zo snel mogelijk in geholpen wordt. Via een virtuele tour van de wagen of gedetailleerde foto's zetten we een eerste stap in de goede richting. Dankzij onze laatste nieuwe technologie Car@Home kan je zo een face-to-face gesprek met ons voeren of genieten van een virtuele rondleiding. 


Tot slot willen we je vragen zorg te dragen voor jezelf en jouw naasten. Wij hopen dat we zo snel mogelijk weer 100% klaar kunnen staan om onze band verder op te bouwen, zodat je terug kunt genieten van jouw wagen en optimaal rijplezier.  
 
Met dank voor je begrip en vriendelijke groeten,

Het voltallige team van Kegels Turnhout

 

 

Je mag ons steeds contacteren voor vragen, inlichtingen en andere zaken:

Voor alle commerciële vragen kan je terecht bij Pieter of Jeroen:

Voor service en onderhoud kan je terecht bij Laurens of Luc:

 

Om af te sluiten: Bedankt!
 

Dankzij jou hebben wij bij Kegels Turnhout de Customer First Award for Excellence mogen ontvangen. Dat wil zeggen dat wij de hoogste score voor klanttevredenheid hebben. In België zijn er (met ons inclusief) slechts 3 dealers die deze award hebben. Dankjewel dus voor je vertrouwen in Kegels Turnhout!