New Fiat 500

Gepubliceerd op

New Fiat 500.

New Fiat 500. Het icoon heruitgevonden!

De nieuwe 500 is aangekomen. Verrassender, beter geconnecteerd en stoerder dan ooit tevoren.

Het glimlachende gezicht van de 500 oogt voortaan nog schalkser. De voorkant lijkt wel te knipogen dankzij de nieuwe sierelementen, de alom geprezen snorharen en de bumper die het driedimensionale radiatorrooster omvat. Nog aantrekkelijker, nog positiever, nog meer 500.
De nieuwe poly-ellipsvormige koplampen communiceren en kijken de duisternis lachend tegemoet. De nieuwe dagrijlichten met led-technologie, die geïnspireerd zijn door de nullen in het 500-logo, worden in het donker een onmiddellijk herkenbare signatuur.

Het onmiskenbare profiel van de 500 verandert niet, maar geeft hem nog meer karakter dankzij de twee schitterende nieuwe lichtmetalen velgen: de 15" versie met glanzend grijze afwerking en de 16" velgen met gefacetteerde matzwarte look.
Het design van de nieuwe 500 wordt nog versterkt door twee nieuwe koetswerkkleuren: de frisse en zonnige pasteltint Corallo Red en het geraffineerde en elegante Burgundy Opera.

Kijk maar naar de nieuwe chroomstrip die de bumper siert en rond de mist- en achteruitrijlichten loopt.
Of de nieuwe achterlichtblokken, die de remlichten, de achterlichten en de richtingaanwijzers omvat en het koetswerk aflijnen.
Deze ongewone en gedurfde oplossing onderstreept het vermogen van de 500 om te blijven vernieuwen zonder aan zijn tijdloze geest te raken.

Het ultieme icoon dat zijn modieuze popkarakter vandaag uitbreidt met een gedurfde en veStijlvoller dan dit vindt u niet. Vandaag stelt de 500 zijn nieuwe bekledingscollectie voor: zes grafische patronen om zijn nieuwe lijnen op elegante, originele, opgewekte en humoristische wijze aan te kleden.
Niets werd aan het toeval overgelaten: elk grafisch patroon kan worden gecombineerd met specifieke koetswerkkleuren en is verkrijgbaar in meerdere types: SMALL (zijkanten) en MEDIUM (bovenste deel van de auto vanaf de gordellijn, inclusief het dak, de motorkap, de buitenspiegels, de gordellijn, de bagageruimtes en de deurstijlen).

Ontdek deze nieuwe Fiat 500 in onze showroom.