Wie zijn wij?

Wie zijn wij nov 19

Zo het merk, zo de dealer

Makkelijk bereikbaar, vlakbij de ringweg aan de rand van Turnhout, is Kegels Turnhout gevestigd. Kegels Turnhout is concessiehouder van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Abarth.

Wat ons uniek maakt? Wij zijn exclusief Alfa Romeo dealer waardoor we hier een volledige showroom aan hebben toegewezen. In tegenstelling tot de meeste FCA-garages die een combinatie van Alfa Romeo en Jeep aanbieden, focussen wij vooral op Alfa Romeo. In een eigentijdse, stijlvolle en strakke showroom kan u uw toekomstige wagen ongestoord ontdekken. 

Het motto

"Je eerste auto verkopen is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen."

Dit bereiken we door als een hecht team uw unieke partner in rijplezier te zijn. Hierbij streven we naar een efficiënte samenwerking binnen het team om zo een optimale kwaliteit te garanderen. Uw trouwheid is hierbij onze grootste motivatie.

Daarnaast streven we er bij Kegels naar een band met onze klanten op te bouwen. En hoe kunnen we dat beter doen dan onszelf aan u voor te stellen.ten op te bouwen. En hoe kunnen we dat beter doen dan onszelf aan u voor te stellen.

Aangename kennismaking! Wij zijn Kegels Turnhout …

Joris Kegels
'Elke auto die we verkopen, is een groot feest voor de klant. Door onze service en persoonlijke aanpak, hangen wij graag de slingers op.’
Joris Kegels, zaakvoerder
Robby Mariën
‘Als ik klanten gelukkig kan maken, word ik ook gelukkig.’
Robby Mariën, mechanicien
Heidi Verachten
‘Mooie auto’s hebben me altijd al gefascineerd. Als kind speelde ik niet alleen met Barbie, maar ook met autootjes!’
Heidi Verachten, receptie
Erik Van der Vliet
‘Automechanieker word je niet, dat BEN je!’
Erik Van der Vliet, mechanicien
Pieter De Mondt
‘Van jongs af aan was ik gefascineerd door auto’s. Ik denk dat ik elk boekje dat ik te pakken kon krijgen, heb gelezen.’
Pieter De Mondt, verkoop
Raf Van Loon
‘Italiaanse auto’s zijn eigenzinnig en dat ben ik zelf ook!’
Raf Van Loon, magazijnverantwoordelijke en garantieverwerking
Laurens
‘Mijn moeder is opgegroeid in Italië en ik heb dus een band met dat land. Allicht komt mijn zwak voor Italiaanse auto’s daar vandaan.’
Laurens, dienst na verkoop
Luc
'Ik houd van het contact met onze klanten en help hen graag verder. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook!'
Luc, receptie

De showroom

In onze showroom worden steevast alle recente modellen getoond van zowel Fiat, Alfa Romeo als Abarth. Dankzij het uitvoerig gebruik van glas en wit licht, toont de showroom warm en uitnodigend. Ook zetten we de traditionele waarden zoals klasse en kwaliteit in de verf. We voegden daar ook nog een extra eigenschap aan toe: transparantie.

Wie de showroom bezoekt, heeft meteen ook zicht op de bureaus en de werkplaats. Wij dragen openheid dan ook hoog in het vaandel.