Wie zijn wij?

Wie zijn wij nov 19

Zo het merk, zo de dealer

Makkelijk bereikbaar, vlak bij de ringweg aan de rand van Turnhout, is Kegels Turnhout gevestigd. Kegels Turnhout is concessiehouder van Fiat en Alfa Romeo en Abarth.

Het motto

"Je eerste auto verkopen, is niet moeilijk. Maar de tweede moet je verdienen." Dat is ons motto. Dit bereiken wij door als een hecht team voor onze klanten de beste partner in rijplezier te zijn. Hierbij streven we naar een efficiënte samenwerking binnen het team om zo een optimale kwaliteit te garanderen. De trouw van onze klanten is hierbij onze motivatie.

Bij Kegels streven we er naar een band met onze klanten op te bouwen. En hoe kunnen we dat beter doen dan onszelf aan u voor te stellen.

Aangename kennismaking! Wij zijn Kegels Turnhout …

Joris Kegels
'Elke auto die we verkopen, is een groot feest voor de klant. Door onze service en persoonlijke aanpak, hangen wij graag de slingers op.’
Joris Kegels, zaakvoerder
Robby Mariën
‘Als ik klanten gelukkig kan maken, word ik ook gelukkig.’
Robby Mariën, mechanicien
Heidi Verachten
‘Mooie auto’s hebben me altijd al gefascineerd. Als kind speelde ik niet alleen met Barbie, maar ook met autootjes!’
Heidi Verachten, receptie
Erik Van der Vliet
‘Automechanieker word je niet, dat BEN je!’
Erik Van der Vliet, mechanicien
Pieter De Mondt
‘Van jongs af aan was ik gefascineerd door auto’s. Ik denk dat ik elk boekje dat ik te pakken kon krijgen, heb gelezen.’
Pieter De Mondt, verkoop
Raf Van Loon
‘Italiaanse auto’s zijn eigenzinnig en dat ben ik zelf ook!’
Raf Van Loon, magazijnverantwoordelijke en garantieverwerking
Laurens
‘Mijn moeder is opgegroeid in Italië en ik heb dus een band met dat land. Allicht komt mijn zwak voor Italiaanse auto’s daar vandaan.’
Laurens, dienst na verkoop
Luc
'Ik houd van het contact met onze klanten en help hen graag verder. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook!'
Luc, receptie

De showroom

De showroom, waarin steevast alle recente modellen worden getoond van zowel , Fiat, Alfa Romeo en Abarth, werd gebouwd volgens een warm en uitnodigend concept. Daarbij wordt uitvoerig gebruik gemaakt van glas en wit licht. Zo worden de traditionele waarden zoals klasse en kwaliteit in de verf gezet. Kegels Turnhout voegde daar nog een extra eigenschap aan toe: transparantie.
Wie de showroom bezoekt, heeft meteen ook zicht op de bureaus en de werkplaats. Wij dragen openheid hoog in het vaandel.